THE PAU
https://thepau1.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/thepauMusic/
jednočlenná riot grrrl band z Poľska, Paulína cestuje iba sama s gitarou a mobilom, odkiaľ si púšťa podmazy pri živom hraní. hudobne je tam cítiť starý poľský cold-wave, energia, krik a vzdor punkrocku a hlavne je to prudko tanečná muzika. za svoju originalitu a výborné koncerty si vyslúžila nomináciu popredného poľského periodika Wyborcza ako jeden z desiatich hudobníkov, ktorí zmenia tvár poľskej muziky, čo sa už deje. prídi si pozrieť The Pau do intimity klubu predtým ako sa začne objavovať na veľkých pódiách.
CTIB
http://bandzone.cz/ctibzvraha
Ctib je jedným z aktívnych ľudí z prostredia Rožnovského klubu VRAH a (ex)člen miestnych kapiel ako KULTRA, CO-CA, TELEFON, VÝBOR VEŘEJNÝHO BLAHA, UŠTKNI či aktuálne CHOROBOPOP, všetko osobité kapely so svojskou poetikou. tentokrát sa ale Ctib predstaví ako sólista, sám s bicím automatom, elektrickým podmazom a až divadelným prejavom. poeticko-punková estatika, discoegopunk, intenzívny zážitok zaručený.
DÁŠA FON FĽAŠA
http://bandzone.cz/dasafonflasa
https://dasafonflasa.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/dasafonflasa
momentálne náš najaktívnejší folk-punkový bombardér, veselé aj vážne texty, spontánny pódiový prejav. je solídne rozbehnutý, dobre mu to spieva aj hrá, každé vystúpenie je originál. na konte nová doska a nové piesne.

 

Leave a Reply