SPEED UP DESTINY 5

| 29 novembra, 2011
Piaty “jubilejný” ročník tradičnej mikulášsko-vianočnej estrády je predo dvermi. Už túto sobotu 3.12. v trenčianskom Klube Lúč zakončíme, pre nás veľmi plodný, koncertný rok 2011. Sme radi, že naše pozvanie prijalo ako minulý rok 5 kapiel, takže o nabitosť večera nebude núdza.

Zastúpenie z hlavného mesta, ktorého obyvatelia sa raz do roka sťahujú do Trenčína, sa už stalo rutinou. Tento rok to bude až trojica kapiel (bez obáv..otec, syn a duch svätý sa nezjavia), a to Krutá Zima (black disbeat), Mindfuck (retrogrind) a Municia (oicrust). Svoj tretí gig v perle Považia odohrá moravská smečka Tomorrow’s Hell. Nová zostava, nové vály, nový split album za rohom. Tešíme sa! Vôbec prvýkrát kapela mimo Slovenskej a Českej republiky na tejto akcií. Štvorica pánov z rakúskeho Linzu so svojim temným d-beat crustom s vplyvmi od kapiel ako Tragedy, From Ashes Rise, Victims alebo Shades Of Grey. K.A.I.N bude čerešničkou na torte v túto mrazivú noc.

Preto ak ste ani raz nemali možnosť navštíviť každoročný koncertný vrchol roka v Trashine, tento víkend to určite nepreserte! Brána do pekla otvorená od 20.00h, za 5 euro dukátov. Pre 10 najrýchlejších o polovicu lacnejšia vstupenka!

Urýchliť osud je tak jednoduché!

fcbk event: http://www.facebook.com/event.php?eid=290955684270709
 

Comments are closed.