THX

| 5 decembra, 2011
Osud sa urýchlil a preto ostáva už len poďakovať za podporu a dôveru za rok 2011. Speed Up Destiny 5 dopadol opäť nad očakávania, a potvrdil, že sa môže oprávnene nazývať akciou roka! Obrovské dík všetkým zúčastneným kapelám, Vám za vymakanú atmosféru pod pódiom, Klubu Lúč za poskytnuté priestory, Mišovi za nadupaný zvuk (ako každý koncert) a všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom zapojili do organizácie.
Na rok 2012 sa už črtajú nové akcie, môžte sa tešiť napr. na Fear Of Extinction, Hibakusha, Tupak Amaru, Gride, Sheeva Yoga, Miasmal! Čekujte miestnu tlač, bližšie info zavesíme v pravý čas!

ĎAKUJEME, VÁŽIME SI VÁS!

Poslednou akciou v tomto roku, do ktorej svojou maličkosťou prispejeme je koncert fenomenálneho a nekonečne originálneho Dášu Fon Fľašu, ktorý svojim akustickým a svojským prevedením punku sám so svojou španielkou neustále atakuje (nielen) slovenské mestá. 14.12. hodí jednu zastávku v Trenčíne v BOOGIE Bare, kde v rámci svojho Mrchožrút Tour 2011 predstaví svoj nový album s rovnomenným názvom. Prídite si vychutnať večer plný akustického a špinavého folkpunku. Ako hosť a na rozohriatie zahrá Mattik (The 77, akustický punkrock jukebox)
Vstup za jedno euro v stredajší pohodový večer na nezaplatenie!

 

Comments are closed.