APRIL – MAY INFERNO

| 25 apríla, 2012
Na prelome mesiacov apríl/máj sa roztrhne vrece s koncertami. Štyri akcie v priebehu necelých dvoch týždňov v Trenčíne snáď ešte ani neboli. O to väčšia radosť, že to tu “žije”. Ak ste sa zľakli tohto náporu, nebojácnosť Vám isto dodá fakt, že času na návštevu z chystaných akcií bude dostatok! 
Posledný deň v apríli (pondelok 30.04.) a takisto predsviatočný prvomájový večer privítame v našich končinách návštevu spoza veľkej mláky. Americký Pyroklast svojim nadupaným punkom v štýle Aus Rotten alebo Apalachian Terror Unit rozdupe osadenstvo BOOGIE Baru. Sekundovať bude nukleárna thrash metal skaza Radiation z hlavného mesta. Na druhý deň voľno tak sa nejeb, že je koncert cez týždeň!
fcbk event: http://www.facebook.com/events/223437644420963/

Prvý májový víkend (sobota 05.05.) opäť v rýchlom tempe! Nesvätá trojica The Psyke Project, Anime Torment a Rats Get Fat valí svoju krížovú výpravu po českých a slovenských mestách a ako jednu z destinácií si vybrali trenčiansky BOOGIE Bar. Celému tomuto šialenstvu bude robiť predskokana žilinská banda Hopeless Youth.
fcbk event: http://www.facebook.com/events/156321661145340/

Ďalší sviatočný deň a priam ukážkový (utorok 08.05.). Ak máte radi švécky mangel, prídete si určite na svoje. Škandinávsky Miasmal poskladaný z členov Agrimonia a Martyrdöd vypľuje na obecenstvo Klubu Lúč poctivo zahraný death metal starej školy. Support dodajú kapely z domácej scény, ktoré určite nebudú mať premiéru na trenčianskych prknách. Beton, Adacta a Burney Gamble nepatria medzi žiadnych nováčikov na slovenskej scéne, túžime vidieť ich live sety opäť zblízka. Víťazstvo nad hrôzostrašným fašistickým režimom bude naozaj oslavou. Žiaden priestor náckom v uliciach i na koncertoch! Metalfans Gegen Nazis!
fcbk event:http://www.facebook.com/events/320228258043641/
Poslednou akciou z maratónu bude pod hlavičkou novopečenej hardcore kapely, ktorá sa dala dokopy z priateľov z Trenčína a okolia. Výmenný pobyt zrealizovali Downstream spolu s českými bratmi Stay True! Koncert doplnia polskí Street Chaos a ďalšia domáca záležitosť Buried Day Burned.
fcbk event: http://www.facebook.com/events/367374236634052/
Dúfame, že vás nabitosť programu nadchla ako nás, budeme radi ak Vás na niektorých z týchto akcií uvidíme!
Dotýkame sa pekla! 
 

Comments are closed.