ZJAVENIE HARDCORE V BOOGIE

| 19 decembra, 2011
Nový rok v nedohľadne a už sa pomaly rozbieha kolotoč s koncertami v Trenčíne.
Na sfiatočný večer troch rebelov, ktorí uverili v Ježiša BOOGIE Bar pripravuje koncert mladých nádejných kapiel z domácej scény. V piatok 6.1.2012 sa predstavia:
THE CITADEL (Galanta)
Mladá partička z Južného Slovenska sa vracia na miesto činu so svojim melodickým hardcore na americký spôsob. Agresívne a rýchle pasáže s emotívnymi vybrnkávačkami gitár s vplyvmi a inšpiráciami čerpajúc od kapely Have Heart.
http://thecitadel.bandcamp.com/
http://bandzone.cz/thecitadel
http://soundcloud.com/thecitadelhc

JOHNNY BRAVO (Prievidza)
Skrachovaného Mitcha Buchannona nahradil ďalší seriálový hrdina. Úprimný melo HC/punk so slovenskými textami priamo od srdca. Na konte demo EP, na jar vychádza ich druhý album, preto si príď vychutnať v predstihu nové songy.
http://johnnybravohc.bandcamp.com/
http://www.myspace.com/johnnybravohardcore
http://www.bandzone.cz/johnnybravo

BURIED DAY BURNED (Trenčín)
Domáca záležitosť so svojim alternatívnym poňatím death/metalcore. Do nového roka vstúpia s čerstvým debutovým EP, ktoré sa chystajú posunúť do sveta už toto leto na európskom turné.
http://www.bandzone.cz/burieddayburned
http://www.myspace.com/burieddayburned

Začiatok akcie tradične na osem nula nula, za dve eurá. Koncert je opäť nefajčiarsky, preto ďakujeme za rešpekt! Prídite sa vyšantiť a posvätiť miestny lokál!
fcbk event:
http://www.facebook.com/events/310133495684530/
Kedže týmto koncertom sa štartuje rok 2012, mrknite aj do sekcie SHOWS 2012, kde sa postupne dostávajú naplánované akcie. Prvý polrok je naozaj kvalitne obsadený, preto budeme radi ak na nejakú z týchto akcií zavítate.
 

Comments are closed.